93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

El projecte Visibles i diversos és un projecte d’aprenentatge servei que realitza l’alumnat de 2n del cicle d’atenció a persones en situació de dependència amb el Centre Obert Cordada, que ofereix serveis d’atenció ocupacional a persones adultes amb diversitat intel·lectual.

El repte del projecte és crear espais de relació i intercanvi entre el nostre alumnat i persones amb diversitat en entorns normatius. Per això els estudiants d’atenció a persones en situació de dependència prepara diferents activitats a dur a terme (lúdiques, esportives,…) amb els usuaris del Centre Ocupacional, amb la finalitat de trencar amb les barreres socials i culturals sobre la diversitat.

Comencen la jornada de trobades amb el centre de CORDADA i els seus usuaris amb les següents activitats:

AMPLIEM EL NOSTRE CERCLE

El passat dia 25 d’octubre, els alumnes de l’escola SANTAPAU-PIFMA, juntament amb un grup d’usuaris del Centre Ocupacional Cordada, van començar al projecte “VISIBLES I DIVERSOS”, fent activitats de presentació juntament amb un esmorzar.

ACTIVITATS I ESMORZAR

Presentació passant llana i dient: nom, menjar preferit i hobbies.

Tots dintre i 2 fora: amb els ulls tancats, 1 usuari de Cordada i 1 alumne de SANTAPAU-PIFMA sortiran fora de l’espai, els de dins han d’esbrinar qui s’ha anat.

Un famós molt famós: es presentava amb una caixa, dins hi havia “un famós”, havien de dir habilitats seves, després s’adonaven que en veritat dins hi havia un mirall. Es van dur a terme 3 activitats: Seguidament, va començar l’esmorzar, en començar tothom menjava i no es relacionaven gaire, però quan es va començar a posar música, van ballar, parlar i divertir-se tots junts.

Fotos de la sessió.                                                Veure vídeo.

I A LA PRÒXIMA SESSIÓ… serà LA LÚDICA.

Hem d’anar amb les piles ben carregades!!!

Més informació.