93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Com ho fem

Vols saber més de nosaltres, aquí trobaràs la següent informació:

Per què escollir-nos?

Som un centre de tradició i prestigi a Nou Barris. Portem més de 50 anys formant professionals.

Estaré preparant bé els meus fills/filles per al futur?

Sempre que hi hagi un acompanyament i suport s’esta fent una bona feina.
Al centre Santapau-Pifma us acompanyem en tot el procés, ho farem junts, escola i família.

Per què quan acollim a un alumne, també acollim la família?

Formem persones una a una, atenem una a una. La formació està basada en la llibertat, el treball i l’esperit de servei a la societat.

Què ens identifica?

Vetllem per l’ús adequat de les noves tecnologies i la pràctica de les llengües estrangeres, són eines quotidianes en la vida de l’escola.

El que ens mou

Aportar al món, persones amb un alt rendiment intel·lectual i motivació per a l’aprenentatge, amb coneixements d’idiomes, amb habilitat per a les noves tecnologies, preocupades per servir els demés i amb una alt grau de responsabilitat personal en els seus deures ciutadans.

Com ho fem?

Cada alumne té un tutor personal, mantenim una relació propera amb la família fet que facilita una millora contínua , en tots els aspectes acadèmics, personals, culturals, etc.

Les nostres instal.lacions

Tenim unes instal·lacions adequades per a que l’estada a l’escola, resulti agradable als alumnes.

El professorat

Destaca el nivell professional del professorat, la seva joventut i la implicació amb el projecte de centre , del qual formen part l’elegància, els saber parlar i escoltar, l’esperit de servei, l’amor a la llibertat i la feina exigent i ben feta.
Una bona preparació professional en tots els àmbits competencials que oferint que fa que el 100% de l’alumnat que hi preparem, tingui feina en l’àmbit pel qual s’ha preparat. Èxit professional assegurat.

L’Escola Santapau-Pifma duu a terme un gran esforç per una contínua formació de tots els membres de la comunitat educativa, amb la finalitat d’incorporar els últims avenços pedagògics que es desenvolupin dins i fora de les nostres fronteres.

El projecte educatiu

La nostra escola és un centre d’ensenyament que promou la formació integral dels seus alumnes, segons es defineix en el seu Projecte Educatiu:
• Educa d’acord amb una concepció humanista de la persona, de la vida i del món.
• Ofereix un grau d’instrucció i de qualitat, en un clima de col•laboració i pedagogia activa.
• Estimula el creixement de l’alumne/a de manera lliure i responsable.
• Concreta la realització gradual i progressiva dels nostres objectius, amb la col•laboració de tots els membres de la institució.
• Fomenta la voluntat d’apropament de l’alumne/a i a les seves famílies, per mitjà de l’acció tutorial, per mitjà de xerrades orientatives i docència personalitzada.
• Proclama que l’acció educativa, impliqui a tots: pares, professors i alumnes, i ho fa coordinant a totes les persones del centre per tal que no s’aïllin i no renunciïn a l’enriquiment de treball compartit.
• Fomenta la síntesi i la coherència per aconseguir un nivell acadèmic d’un alt grau d’excel•lència.
• Incorpora diferents projectes lingüístics on es potencia la llengua estrangera: intercanvis amb alumnes i la possibilitat de realització d’estades per part dels nostres estudiants a l’estranger, així com, la incorporació de diferents matèries curriculars en llengua anglesa.

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació o tens qualsevol dubte