93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Blog de Cicles Formatius de Grau Superior

En aquest lloc trobaràs tota la informació que necessites sobre els diferents cicles de grau superior disponibles, així com notícies i novetats relacionades amb els cicles de formació professional de les famílies formatives: d’administració i gestió, comerç i màrqueting, serveis socioculturals i a la comunitat, activitats físiques i esportives i electricitat i electrònica.

Si estàs pensant a cursar un cicle formatiu de grau superior, aquest és el lloc perfecte per a tu. En el nostre blog, t’oferim informació detallada sobre cadascun dels cicles formatius disponibles, així com les competències i habilitats que podràs adquirir en cadascun d’ells.

A més, compartim consells i recomanacions per a ajudar-te a triar el cicle formatiu que millor s’adapti als teus interessos i necessitats, així com informació útil per a ajudar-te a preparar-te per al món laboral.

En definitiva, el nostre objectiu és convertir-nos en el teu guia en el camí cap a la formació professional.

Uneix-te a la nostra comunitat i comença a construir el teu futur!

Fotos Graduacions 2023

Fotos Graduacions 2023

Us volem agrair la participació en els diferents actes de graduació celebrats pel centre. Va ser moments de celebració i reconeixement per als nostres estimats alumnes. Cadascun de vosaltres ha dedicat temps, esforç i sacrifici per aconseguir aquesta important fita en...

Què hi ha fora del cau?

Què hi ha fora del cau?

La dramatització constitueix un espai i una eina educativa que permet desenvolupar el currículum escolar en àrees com l'Educació Artística, l'Expressió Corporal o la Llengua i la Literatura. A més, es mostra com un instrument potent per al desenvolupament d'habilitats...