93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Us volem agrair la participació en els diferents actes de graduació celebrats pel centre.

Va ser moments de celebració i reconeixement per als nostres estimats alumnes. Cadascun de vosaltres ha dedicat temps, esforç i sacrifici per aconseguir aquesta important fita en la vostra educació. Estem segurs que tots vosaltres teniu un futur brillant, i estem emocionats de veure com continueu creixent.

Aprofitem des d’aquí per agrair als pares i familiars que ens han acompanyat en aquesta etapa. El seu suport incondicional i motivació constant han estat clau en l’èxit dels nostres alumnes.

Tant l’equip directiu com el professorat que us hem acompanyat durant aquesta etapa, volem aprofitar per desitjar-vos molta sort en el vostre camí i podeu tenir la seguretat que sortiu preparats i preparades per enfrontar-vos al món laboral.

El nostre centre sempre serà la vostra llar i us rebrem amb els braços oberts quan vulgueu tornar. Mantingueu-vos connectats amb els vostres companys, professors i amb aquesta comunitat educativa que sempre estarà aquí per donar-vos suport en el vostre camí.

Cicles Formatiu de Grau Mitjà

Us volem agrair la participació en la graduació dels cicles de grau mitjà del passat divendres 2 de juny a la sala d’actes del centre.

Aprofitem per deixar-vos les fotos per recordar sempre aquell moment, dels cicles de Grau Mitjà: Atenció a persones en situació de dependència, Cures auxiliars d’infermeria i Guia en el medi natural i temps de lleure.

FOTOS GRADUACIÓ GRAU MITJÀ

També us deixem el vídeo que va fer el professorat.

 

Cicles Formatiu de Grau Superior

Us deixem les fotos de la graduació i el vídeo dels cicles de grau superior, que vam celebrar el divendres 9 de juny, dels cicles: Automatització i robòtica industrial, Educació infantil Ensenyament i animació socioesportiva i Integració social.

FOTOS GRADUACIÓ GRAU SUPERIOR

 

 

 

Batxillerat

Per finalitzar el curs us deixem les fotos de l’acte de graduació de Batxillerat del 16 de juny.

FOTOS GRADUACIÓ BATXILLERAT

 

 

Esperem que us agradin!

Enhorabona a tots els graduats i graduades!