93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Un any més hem celebrat la graduació de l’alumnat que ens han acompanyat durant dos anys de la seva vida.

Dos anys molt importants, en els quals cadascun d’ells ha recorregut un camí ple de desafiaments, esforç i dedicació. Les seves històries de superació, nits d’estudi i treball dur són veritablement inspiradores.

Es graduen no sols amb coneixements tècnics i habilitats pràctiques, sinó també amb valors que els acompanyaran tota la vida.

La cerimònia va ser un reflex perfecte de què significa formar part d’aquesta gran família que és SANTAPAU-PIFMA. Els somriures i les llàgrimes compartides en aquest dia especial són un testimoniatge del vincle únic que hem construït junts.

Volem agrair profundament als nostres dedicats professors. La seva entrega i passió per l’ensenyament que han estat fonamentals per al creixement i desenvolupament de cadascun dels nostres graduats.

També volem expressar la nostra gratitud a les famílies, els qui han estat el pilar i la força silenciosa darrere de cada estudiant. El seu suport incondicional ha estat vital perquè els nostres alumnes poguessin arribar fins aquí.

Als nostres graduats, els diem: Enhorabona!

Us deixem les fotos i vídeos perquè pugueu recordar aquest dia tan especial.

Batxillerat

Us deixem les fotos del photocall.

FOTOS GRADUACIÓ BATXILLERAT

 

A Instagram i Tik Tok podeu veure més vídeos.

 

Cicles formatius de grau mitjà

Vam veure als nostres estudiants rebre els seus diplomes amb una barreja d’emoció i satisfacció, sabent que han aconseguit una fita que els obrirà moltes portes en el futur. Al següent enllaç pots veure el vídeo d’entrega de certificats.

FOTOS GRADUACIÓ GRAU MITJÀ

Vídeo recordatori del pas pel centre:

 

 

Cicles formatius de grau superior

Al següent enllaç pots veure el vídeo del moment sempre emocionant de l’entrega de certificats.

FOTOS GRADUACIÓ GRAU SUPERIOR

Vídeo commemoratiu del pas pel centre: