93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

L’alumnat de 1r i 2n del CFGS d’Integració social ha preparat per al dia de la dona una acció socioeducativa de difusió sobre la rellevància de la figura de les dones en diferents àmbits de la societat, cultura i educació actuals i al llarg de la història.

Creiem que aquestes accions crítiques i de consciència social són molt importants de treballar en la nostra societat i a través de l’alumnat d’integració social més, ja que forma part dels resultats d’aprenentatge i competències del títol d’integració social.

Amb tal motiu, han realitzat uns murals per a l’escola i infografies per a difondre-les per les xarxes socials sobre dones importants en els següents àmbits: ciència, art, música, filosofia i literatura.

Per a no limitar a un sol dia aquest projecte, hem cregut convenient realitzar-ho al llarg de tota la setmana del 7 a l’11 de març, celebrant així LA SETMANA DE LA DONA. Cada dia de la setmana estarà dedicat a les dones d’un àmbit: 

  • Dilluns a les dones i la ciència
  • Dimarts a les dones i l’art (pintores, escultores…)
  • Dimecres a les dones i la música (compositores, cantants, directores…)
  • Dijous a les dones i la filosofia
  • Divendres a les dones i la literatura

Esperem que us agradi aquesta iniciativa i visiteu cada dia les nostres xarxes per veure quines dones han destacat, entre moltes d’altres, en cada àmbit.

Seguim endavant, fortes i valentes!

Us deixem algunes fotos del procés de preparació del projecte.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Setmana de la dona en imatges.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.