93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

El Saló de l’Ensenyament és un esdeveniment anual que reuneix a una gran quantitat d’institucions educatives per ajudar als alumnes i les famílies a prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional. Aquest any es celebrarà del 15 al 19 de març.

El centre SANTAPAU-PIFMA és una de les escoles que hi participen, al nostre estand C350 pots obtenir informació detallada sobre els diferents cursos que oferim: batxillerat i cicles formatius, així com les possibilitats d’ocupació que ofereixen els diferents cicles formatius. Podràs parlar amb el personal docent especialista en les diferents famílies professionals i alumnes actuals que et donaran informació detallada sobre la nostra metodologia d’ensenyament i la filosofia educativa. El nostre objectiu és ajudar-te a prendre la millor decisió per a tu.

Vine al nostre estand i participa en el sorteig de dues tauletes i emporta’t diferents regals, esteu atents a les nostres xarxes socials.

Si vens el dijous 16 de març de 10 a 12, podràs gaudir a la Plaça de l’Univers de les activitats esportives organitzades pels nostres alumnes del cicle d’Ensenyament i animació socioesportiva: Zumba, Body Combat i diferents jocs. Si hi participes t’enduràs un regal segur!

Dinamització Saló

Com alumne de quart de l’ESO, si estàs pensant a continuar els teus estudis, el Saló de l’Ensenyament és el lloc ideal per a conèixer les opcions d’educació superior, incloent-hi centres de formació professional, escoles d’idiomes i universitats.

La participació en el Saló també et permet interactuar amb persones que tenen experiència en les diferents àrees educatives i professionals i pots conèixer a altres estudiants que estan en la mateixa situació que tu, la qual cosa pot ajudar-te a sentir-te més segur i a obtenir diferents perspectives sobre les teves opcions.

El Saló de l’Ensenyament ofereix tallers i xerrades informatives que poden ajudar-te a entendre millor les diferents opcions disponibles. Pots assistir a xerrades sobre temes com el procés de sol·licitud d’universitats o com triar una carrera, que poden ser molt útils per a aclarir els teus dubtes i prendre una decisió informada.

Participant en el saló aconseguiràs tota la informació que necessites en un ambient emocionant i dinàmic que et permetrà experimentar en primera persona el que se sent estar en un centre de formació professional. Pots assistir a demostracions i conèixer de prop les diferents instal·lacions educatives, la qual cosa pot ajudar-te a prendre una decisió informada i adequada per a tu.

Vine al nostre estand per rebre informació personalitzada.

T’esperem!

 

Horaris del saló de l’ensenyament:
Del 15 al 19 de març de 09:00h a 19:00h
Dissabte 19 de 9:00h a 20:00h
Diumenge 20 de 9:00h a 14:30h