93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

El Saló de l’Ensenyament és un esdeveniment anual que reuneix a una gran quantitat d’institucions educatives per ajudar als alumnes i les famílies a prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional. Aquest any es celebrarà del 13 al 17 de març.

El centre SANTAPAU-PIFMA és una de les escoles que hi participen, al nostre estand C350 pots obtenir informació detallada sobre els diferents cursos que oferim: batxillerat i cicles formatius, així com les possibilitats d’ocupació que ofereixen els diferents cicles formatius.

Podràs parlar amb el personal docent especialista en les diferents famílies professionals i alumnes actuals que et donaran informació detallada sobre la nostra metodologia d’ensenyament i la filosofia educativa.

El nostre objectiu principal és ajudar-te a prendre la millor decisió per a tu.

Vine al nostre estand i participa en el sorteig de dues tauletes i emporta’t diferents regals, esteu atents a les nostres xarxes socials.

Xarxes Socials Santapau-Pifma

Si vens el dijous 14 de març de 10 a 12, podràs gaudir a la Plaça de l’Univers de les activitats esportives organitzades pels nostres alumnes del cicle d’Ensenyament i animació socioesportiva: Vine a ballar amb nosaltres!. Si hi participes t’enduràs un regal segur!

Dinamització Saló

Com alumne de quart de l’ESO, si estàs pensant a continuar els teus estudis, el Saló de l’Ensenyament és el lloc ideal per a conèixer les opcions d’educació superior, incloent-hi centres de formació professional, escoles d’idiomes i universitats.

La participació en el Saló també et permet interactuar amb persones que tenen experiència en les diferents àrees educatives i professionals i pots conèixer a altres estudiants que estan en la mateixa situació que tu, la qual cosa pot ajudar-te a sentir-te més segur i a obtenir diferents perspectives sobre les teves opcions.

El Saló de l’Ensenyament ofereix tallers i xerrades informatives que poden ajudar-te a entendre millor les diferents opcions disponibles. Pots assistir a xerrades sobre temes com el procés de sol·licitud d’universitats o com triar una carrera, que poden ser molt útils per a aclarir els teus dubtes i prendre una decisió informada.

Participant en el saló aconseguiràs tota la informació que necessites en un ambient dinàmic que et permetrà experimentar en primera persona el que se sent estar en un centre de formació professional. Pots assistir a demostracions i conèixer de prop les diferents instal·lacions educatives, la qual cosa pot ajudar-te a prendre una decisió informada i adequada per a tu.

Vine al nostre estand per rebre informació personalitzada.

T’esperem!

Horaris del saló de l’ensenyament:
De dimecres a divendres de 9.00h a 19.00h
Dissabte de 9.00h a 20.00h
Domingo de 9.00h a 14.30h