93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

L’alumnat de 2n del cicle formatiu d’Integració social han dut a terme un projecte solidari.

Aquest projecte consistia en la coordinació de la campanya de recollida d’aliments i productes de primera necessitat que consisteix en la recollida tant aliments com productes d’higiene, etc.

Per tal d’aconseguir-ho han dut a terme diferents campanyes de conscienciació. Primer han presentat el projecte mitjançant dinàmiques amb companys i companyes dels diferents cicles formatius. Amb aquestes dinàmiques han explicat el tipus de productes necessaris, que havien de portar i en quines condicions havien d’estar els productes per ser admesos pel banc d’aliments. Per una altra banda, han detallat la importància d’ajudar i on s’adrecen els productes recollits.

També han elaborat una sèrie de materials promocionals per a les xarxes socials que es van publicar durant el temps que durava la recollida.

S’han recollit els següents productes:

  • Roba d’abrigar.
  • Sabates.
  • Productes d’higiene personal (Tovalloles, bastonets, xampú, desodorant,…)
  • Mantes, sacs de dormir, barrets i bufandes, paraigües…
  • Menjar (llet sencera, galetes i cereals, llegums, oli, pasta, conserves i aliments infantils)

Un cop feta tota la tasca de comunicació i sensibilització, han fet tota la part d’organització de tot el que es va recollir classificant en funció del grup de productes que eren.

Fins i tot han fet un podcast explicant en què consisteix el projecte i quin esforç físic i econòmic que requereix ajudar als altres. El que més els va cridar l’atenció va ser la quantitat de moviments per ajudar als altres que hi ha. A més a més ens fan un resum de com s’organitza el banc d’aliments del barri. El podeu escoltar aquí.

I han finalitzat el seu projecte fent entrega de tots els productes recollits a la nostra escola al banc d’aliments del barri!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.