93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

El centre Santapau Pifma i l’escola Aloma col·laboren per dur a terme activitats conjuntes i és molt enriquidor pels alumnes de primària i també pels alumnes del nostre institut.

La Judit ha estudiat el grau universitari de publicitat i màrqueting abans de fer el Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil al nostre centre. Ha pogut transmetre els seus coneixements sobre aquest món tan complex i que té un gran impacte a la nostra societat. A més a més, després d’estudiar educació infantil, ha descobert que vol ser mestra de primària. Aquesta col·laboració li ha permès tenir un primer tastet de com és fer de mestra.

El que els alumnes de l’escola Aloma han estudiat és si la publicitat és o no sexista. El que han trobat no els ha agradat. Han vist anuncis que perpetuen actituds masclistes i poc igualitàries que no trenquen estereotips.

Com a futurs consumidors podran dir la seva i, entre tots, fer que la publicitat canviï, ja que també hauria de ser un agent de canvi cap a un món més igualitari i just.

Judit gràcies per la teva ajuda. Esperem que t´ho hagis passat molt bé i t’animi a superar els quatre anys que et queden per poder gaudir d’aquesta meravellosa professió.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Campanyes i eslògans desenvolupats pels alumnes de 4t de primària.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.