93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’automatització i robòtica industrial del Centre Santapau-Pifma han realitzat un viatge a Madrid per a conèixer als alumnes de l’IES Federica Montseny amb els quals desenvoluparan el projecte d’innovació d’una cèl.lula de fabricació intel.ligent per a la inclusió de persones amb discapacitat visual o auditiva.

This slideshow requires JavaScript.

Durant el viatge han participat en una escape room al Parque del Retiro en el qual havien d’intentar salvar el món superant diferents de proves i treballant de manera col.laborativa.

This slideshow requires JavaScript.

A més van visitar les instal.lacions de Omron Madrid per a rebre unes jornades de formació sobre robòtica col•laborativa i automatització industrial Sismac. Tecnologia necessària per al desenvolupament del projecte que estem duent a terme sobre la cèl.lula de fabricació.

This slideshow requires JavaScript.

Aquestes actuacions han estat finançades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, finançades per la Unió Europea – Next Generation EU i en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i resilencia.

PROYECTOS DE INNOVACIÓN E INVESTIGACIÓN