93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’automatització i robòtica industrial del Centre Santapau-Pifma han realitzat un viatge a Madrid per a conèixer als alumnes de l’IES Federica Montseny amb els quals desenvoluparan el projecte d’innovació d’una cèl.lula de fabricació intel.ligent per a la inclusió de persones amb discapacitat visual o auditiva.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant el viatge han participat en una escape room al Parque del Retiro en el qual havien d’intentar salvar el món superant diferents de proves i treballant de manera col.laborativa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A més van visitar les instal.lacions de Omron Madrid per a rebre unes jornades de formació sobre robòtica col•laborativa i automatització industrial Sismac. Tecnologia necessària per al desenvolupament del projecte que estem duent a terme sobre la cèl.lula de fabricació.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquestes actuacions han estat finançades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, finançades per la Unió Europea – Next Generation EU i en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i resilencia.

PROYECTOS DE INNOVACIÓN E INVESTIGACIÓN