93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Jornada de Portes Obertes

Dissabte 25 de maig

Esteu a punt de prendre una decisió molt important, i volem que tingueu tota la informació per triar la millor opció per a vosaltres, ja que la informació és poder.

Una de les millors coses de participar en la jornada de portes obertes és que podreu conèixer de primera mà el lloc on l’alumne passarà moltes hores al dia i serà una part rellevant en el seu desenvolupament com a futur professional.

Durant el desenvolupament de la sessió podreu aprofitar per:

Conèixer l’entorn: Visitar el centre us permet familiaritzar-vos amb la ubicació, les nostres instal·lacions i aules. Això ajuda sempre a l’alumnat a sentir-se més còmode quan arriba el primer dia de classe.

Interactuar amb professors: En aquestes visites, tindràs l’oportunitat de conèixer els professors, fer-los preguntes i entendre quin és el projecte educatiu.

Connectar amb altres estudiants: Pots conèixer als teus possibles futurs companys. Fer amics des del principi pot fer que la transició sigui molt més suau.

Fer preguntes: És l’oportunitat d’aclarir qualsevol dubte que pugueu tenir sobre el centre. Pots preguntar sobre horaris, matèries, normativa, i qualsevol altra preocupació que tinguis.

Prendre una decisió informada: Finalment, assistir a les portes obertes us permetrà tenir tota la informació per prendre una bona decisió i estar satisfets amb la vostra elecció.

 

Volem dedicar-vos temps de qualitat i assegurar-nos que tenim un espai per resoldre tots els vostres dubtes. Organitzant grups uniformes podem personalitzar la informació en funció de les vostres inquietuds. També ens permet organitzar l’espai i materials per atendre-us com ens agrada.

 

 
b

Ordre del dia

Benvinguda
Presentació: Batxillerat o Cicles formatius
Torn de preguntes
Visita a les instal.lacions
inscripció portes obertes

Inscripció a Portes Obertes

Sol·licito cita prèvia per informació sobre:

Indiqueu torn de preferència (9:00h - 10:30h - 12:00h). Farem tot el possible per mantenir el torn triat.

Acceptem la política de privadesa: