93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Enguany ens estrenem participant en la Copa Col·legial, dilluns 20 de febrer a les 17:30 h en la seu del European International School of Barcelona.

Tot va néixer a petició dels mateixos alumnes que estaven motivats a fer un equip que representés al centre, ja que són alumnes que han jugat molts anys a bàsquet junts i han coincidit fent Batxillerat en el centre,

La seva implicació no va quedar-se només en la proposició de fer un equip, sinó que fins i tot han dissenyat el seu propi equipament i col·laboren amb la difusió en xarxes socials.

Us deixem la presentación dels membres de l’equip:

Membre de l’equip – part 1

Membre de l’equip – part 2

Membres de l’equip – part 3

 

Participar en la Copa Col·legial de Barcelona hauria estat impossible sense la implicació de dos professors: Gerard Hereter i Ferran Grau, que venen de viure molt de prop el bàsquet i dediquen part del seu temps personal a entrenar a l’equip. A ells s’ha unit Arnau Pérez-Castejón, bon amic de Gerard i entrenador en el SESE.

L’equip s’entrena, des del moment en el qual ens van confirmar que participàvem en la copa, tots els dilluns a la tarda en les instal·lacions del SESE. Us deixem un vídeo dels entrenaments.

 

 

A la Copa Col·legial participem tots: alumnes, familiars, professors, entrenadors i direcció. Els membres de l’equip defensen els colors del centre i representen a tots els seus companys.

En SANTAPAU-PIFMA sabem que el grau d’implicació i emoció és màxim i és un torneig únic i especial. Cau sobre els membres de l’equip la responsabilitat de defensar la continuïtat de centre, ja que només continuaran jugant si guanyen.
Sabem que és un tot o res, per això esperem que doneu el màxim i gaudiu el moment, lluitant fins al final.

Per això us esperem a tots, el dilluns 20 de febrer a les 17:30 h en la seu del European International School of Barcelona, per a donar-nos tot el vostre suport.

El Pifma Team us espera, els representants de l’equip, en aquesta ocassió el Dani i el Pau ens han deixat un missatge: