93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

L’àmbit professional de l’Administració i gestió et capacita, mitjançant classes dinàmiques, pràctiques simulades properes a la realitat professional, amb programes informàtics de nòmines i de comptabilitat, accedint a les webs oficials més importants com Hisenda, Seguretat Social, SEPE, Generalitat i Ajuntaments. A més aprendràs totes les competències en l’àmbit laboral, comptable, comercial, financer, fiscal i del màrqueting, així com d’atenció al client per desenvolupar-les als diferents departaments d’una empresa.

Els/les alumnes/as de Santapau-Pifma es troben amb plantejaments de projectes molt similars als que puguin sorgir en el món laboral i industrial.

El tracte és personalitzat i s’adapta als diferents perfils i necessitats de cada alumne. El procés d’aprenentatge combina la teoria necessària i un gran nombre de pràctiques i projectes, amb els quals s’aconsegueixen les capacitats necessàries per a inserir-se al món laboral.

T’oferim la possibilitat de créixer professionalment començant  pel grau mitjà de Gestió Administrativa dirigit a majors de 16 anys que han acabat l’ESO i s’imparteix en horari de matí. Posteriorment podeu completar la vostra formació amb el grau superior d’Administració i finances, que va dirigit als majors de 18 anys que han acabat el Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà i s’imparteix de tarda.

Els nostres professors són llicenciats i diplomats en les àrees tècniques que imparteixen: Empresarials, economistes, advocats, experts en direcció de màrqueting, professors amb alt domini d’idiomes, tots amb un magnífic coneixement de l’àmbit laboral.

pràctiques

Classes pràctiques utilitzant programes adaptats al món laboral.

Fem sortides curriculars a empreses, la borsa de Barcelona, institucions públiques, universitats, fires, convencions, etc. i comptem amb la col·laboració d’experts professionals en cada matèria per realitzar xerrades.

sortides professionals

Visita a les instal.lacions de l’empresa Estrella Damm al Prat.

Col·laboren amb més de 100 empreses per realitzar les pràctiques (FCT)  que et proporcionen l’oportunitat de la primera experiència laboral.

En el curs actual han trobat feina el 80% dels alumnes en les extenses sortides professionals en empreses privades i públiques.

La modalitat DUAL al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances permet a l’alumne realitzar una part de la formació en l’empresa, cobrant un salari com a becari o amb un contracte per a la formació.

Un cop acabada la Formació Professional de Grau Superior podeu accedir a la universitat a titulacions de la vostra família com ADE, Economia, Empresarials , etc.  i en algunes amb importants convalidacions d’hores.

La Formació Professional és una magnífica inversió i és possible recuperar-la  amb només 2 mesos de salari.

SANTAPAU-PIFMA és el teu centre!!!

Per més informació pots contactar amb nosaltres.