93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

El dilluns 30 de gener l’alumnat de 1r del CFGS d’Integració Social i Educació Infantil hem visitat l’Espai Familiar del Bon Pastor.

L’Espai Familiar Bon Pastor, és un Servei Complementari de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i estan orientats a la família.

Són espais d’acollida i desenvolupament que parteixen de la competència familiar per a la criança i educació dels fills. Aquests Espais sorgeixen en els anys 90, el de Bon Pastor en 1994, com una manera de donar resposta a les necessitats d’una societat canviant amb gran diversitat de models familiars, i d’atendre una demanda, cada dia més extensa, de suport a la tasca educativa familiar.

L’objectiu prioritari dels espais familiars és acollir a les famílies, per acompanyar-les, escoltar-les, ajudant i potenciant les relacions de caire vincular i familiar; normalitzant i respectant els valors i costums de cada família en relació a l’educació i l’atenció dels seus fills i filles.

Volem donar les gràcies a la Núria per l’acollida que ens ha donat i a les seves explicacions sobre l’Espai Familiar Bon Pastor.

Visita Espai Familiar del Bon Pastor

 

Pots veure més fotos a instagram.