93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

El 20 de novembre és del dia universal de la infància. Aquest dia està destinat a fomentar el benestar i els drets dels nens i les nenes del món.

L’any 1954, l’Assemblea General de les Nacions Unides va recomanar que es constituís a tots els països un Dia Universal del Nen i també va suggerir als governs estatals que celebressin aquest dia, en la data que cadascun d’aquests decidís més convenient. L’ONU celebra aquest dia el 20 de novembre, en commemoració a l’aprovació de la Declaració dels Drets del Nen l’any 1959 i de la Convenció sobre els Drets de l’Infant el 1989.

Amb motiu de la celebració d’aquest dia, l’alumnat de 1r del CFGS d’Educació Infantil ha programat una activitat per informar sobre els drets amb una xerrada informativa i un Kahoot, per les diferents classes del nostre centre; l’elaboració d’un mural i unes infografies amb alguns dels articles més importants de la convenció dels Drets dels Infants.

A través d’aquesta activitat volem reflexionar sobre els diferents drets i situacions que viuen els infants a tot el món, com els que es troben en conflictes bèl·lics, o manca d’accés a la sanitat, manca de menjar…

Us deixem amb un petit recull d’imatges de la preparació d’aquesta activitat:

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Fotos de les xerrades informatives a les diferents classes:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.