93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

 

Sabem que actualment és complicat trobar ofertes de feina atractives, per aquest motiu a SANTAPAU-PIFMA creiem que disposar d’una borsa de treball activa aporta molt valor als nostres alumnes i és una ajuda a l’hora de trobar treball en els àmbits que s’han format.

Tenim a disposició, tant dels alumnes com de la nostra comunitat, una borsa de treball que actualitzem habitualment amb ofertes laborals en l’àrea de Barcelona.

Como es fa la publicació d’ofertes?

Moltes ofertes de treball les publiquem en Instagram perquè pugueu posar-vos en contacte amb les empreses.

Altres ofertes les enviem directament als alumnes que sabem que estan en cerca activa d’ocupació. Si és el teu cas no dubtis a enviar-nos un mail i t’inclourem en el procés de distribució d’ofertes de la teva especialitat.

Què és el networking?

És un terme utilitzat en l’àmbit professional que significa treballar la teva xarxa de contactes. Aquest terme s’ha fet més important gràcies a les xarxes socials i la possibilitat que ofereixen d’ampliar els teus contactes.

Quina és la importància del networking?

A més de pertànyer a la borsa de treball és molt important tenir una bona xarxa de contactes amb les quals fer networking.
Fer networking et dona la possibilitat que puguin sorgir sinergies i oportunitats laborals molt interessants.

Què és LinkedIn?

És una xarxa social professional on es publiquen diàriament noves ofertes de feina.

Per què fer-te un perfil de LinkedIn?

Si estàs buscant feina, LinkedIn és una pàgina on les empreses actualitzen els seus perfils, pots trobar informació interessant i actualitzada de qualsevol sector.
Perquè et facis una idea durant el mes de gener de 2023 s’han publicat a Barcelona:

4.193 ofertes de robòtica
4.106 ofertes d’administració
Etc.

Per tal de possibilitar el contacte entre alumnes i entre l’alumnat i les empreses tenim un perfil de LinkedIn que pot servir com a punt de trobada i obrir-te les portes a contactar amb empreses de diferents sectors.

Ja pots connectar amb nosaltres en el nostre perfil de LinkedIn.

 

Si vols més información