93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris.

 

Termini de presentació de la sol·licitud

Del 19 de març a les 9 hores al 10 de maig de 2024, a les 15 hores.

IMPORTANT

A la sol·licitud fes constar els estudis que creus que faràs. Cal que presentis la sol·licitud de beca dins del termini.

Tindràs un termini, al mes de setembre, per actualitzar la informació i informar els estudis als quals finalment t’has matriculat.

 

A qui s’adrecen?

Com a alumne d’un centre concertat, tens dret a sol·licitar beques i altres ajuts per finançar els teus estudis. A diferència dels centres privats, els centres concertats estan sotmesos a una regulació específica que els obliga a oferir estudis oficials i a complir amb els mateixos requisits i estàndards de qualitat que els centres públics.

Aquestes beques s’adrecen a estudiants dels següents ensenyaments postobligatoris i superiors no universitàries:
Primers i segons cursos de batxillerat
Formació professional de grau mitjà i de grau superior

 

Avantatges de demanar beques

Ajuda econòmica: Les beques ofereixen una ajuda econòmica per a l’estudi i cobreixen les despeses de matrícula, llibres, materials escolars, transport i altres despeses relacionades amb l’estudi.

Facilita l’accés a l’educació: Les beques ajuden a finançar l’educació per a aquells estudiants que podrien tenir dificultats econòmiques per accedir-hi.

Redueix la desigualtat social: Les beques ajuden a reduir la desigualtat social i a donar a tothom l’oportunitat de tenir accés a una educació de qualitat.

Fomenta la cultura de l’esforç: Les beques recompensen l’esforç, el compromís i el treball dur dels estudiants, fomentant així una cultura de l’esforç i el treball ben fet.

Millora el rendiment acadèmic: Els estudiants que reben beques estan motivats per mantenir bones notes i rendiment acadèmic, ja que estan subjectes a un seguiment acadèmic.

Ajuda a millorar les oportunitats laborals: L’obtenció d’una beca pot ajudar en la recerca de feina en el futur, ja que moltes empreses busquen candidats que han obtingut beques.

 

Sol·licitud de beca

Al següent enllaç trobareu tota la informació:
– Termini de presentació.
– Sol·licitud.
– Documentació.
– Requisits.
– Altres informacions.

 

Sol·licita la teva beca