93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Curiosament la natura, mentre em treia quelcom de valuós, la vista, em donava un altre regal, la música.” Andrea Bocelli

Què és la DEPENDÈNCIA? La necessitat d’ajuda o assistència que una persona requereix per dur a terme les activitats de la vida quotidiana. Aquestes activitats poden anar des d’aixecar-se del llit o dinar, fins a activitats més avançades com estudiar, moure’s per la ciutat, practicar un esport, etc.

Si ho pensem bé en situació de dependència ens podem trobar totes i tots en algun moment de la nostra vida per a diferents motius, salut física, mental, situació de discapacitat, …no només hem de pensar en la gent gran.

Així, des del nostre centre ens agrada oferir aquesta visió de la dependència des d’un punt de vista ampli, apropant-vos a aquesta realitat mitjançant activitats pràctiques, xerrades, sortides i tallers amb nens i nenes amb necessitats educatives específiques i gent gran.

Comptem amb docents que són personal sanitari en actiu, amb l’experiència dels quals faciliten l’assoliment d’aquests continguts.

Si ets una persona compromesa amb els que es troben en situacions de dificultats, vols intervenir i acompanyar a col·lectius en situació de necessitat, aquest és el teu cicle!

 

Vols més informació del cfgm d’atenció a persones en situació de dependència?

Més informació