93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Dijous 6 d’abril, els alumnes de segon del Cicle Formatiu de Robòtica i Automatització Industrial van visitar la primera edició de Advanced Factories on es van mostrar les noves tecnologies que ens porten cap a la indústria 4.0

Van poder visitat els diferents stands relacionats amb l’automatització industrial, robòtica, components i solucions per a la indústria manufacturera, i assistir a un gran congrés per aportar casos d’èxit d’aplicacions a la indústria del ‘big data’, ‘cloud’, intel·ligència artificial i Internet dels Coses.

També van poder assistir al Talent Marketplace  que consisteix en unes conferències on es realitzen activitats de networking amb els Directors de RR.HH. de empreses del món industrial els quals expliquen quines són els seves vacants i van atendre als alumnes en un pitch d’1 minut per captar CV potencials per als seus processos de selecció.

Dimecres 19 d’abril, els alumnes del primer del Cicle Formatiu de Robòtica i Automatització Industrial van visitar les instal·lacions de l’empresa ABB, en concret les del centre de formació.

Allí van ser rebuts per Juan Cabrera, un dels formadors de ABB, el qual els va rebre i a més va ser l’encarregat de donar-nos una petita formació sobre els principals productes de l’empresa així com de fer un repàs en l’evolució de robots de ABB.

La xerrada va ser divertida i amena, on va haver-hi gran interacció entre el professor i els nostres alumnes, responent amablement a les diferents preguntes formulades.

Després de la xerrada a l’aula, van visitar el  taller de pràctiques on els alumnes van poder veure en funcionament diferents models de robots ABB, a més d’aprendre unes nocions bàsiques sobre  programació en llenguatge RAPID que és el que utilitzen aquests robots.