93 408 01 26 a8037346@xtec.cat

Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.santapau-pifma.com. La web conté informació sobre el Centre Escolar Santapau-Pifma.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Cookies

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Fem servir Google Analytics amb finalitats estadístiques per millorar l’experiència de la web. El plugin compleix la rgpd tal i com consta al seu web.

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les vostres dades amb tercers.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat. No s’envien enlloc.

Informació de contacte

Santapau-Pifma.com pertany a Santapau SL i està a C/. Alella 51, 08016 Barcelona. El nostre telèfon és el 934080126 i el nostre email el a8037346@xtec.cat

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Santapau-Pifma té el compromís de respectar la confidencialitat de totes les dades cedides pels usuaris, utilitzar-les només per a la finalitat dels mateixos i protegir-los per evitar la seva modificació, pèrdua o ús no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. L’usuari és qui ha de garantir l’autenticitat de les dades que proporciona, alhora que pot accedir a modificar-los si la informació hagués canviat. És l’únic responsable, i no Santapau-Pifma, d’aquesta autenticitat i de possible perjudicis derivats de la mateixa.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Santapau-Pifma utilitza un sistema de vigilància per controlar, de manera activa i en temps real, l’activitat dels usuaris i les possibles bretxes de seguretat en les dades dels mateixos. Aquest sistema analitza el site constantment a la recerca de possibles virus i atacs web diversos, com injecció de codi, etc

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

L’autenticitat de les dades d’usuari és responsabilitat única del mateix. No obstant això, fem servir sistemes automàtics per detectar que aquestes dades no siguin spam, cas, es rebutgen.