Durant els últims anys les empreses han anat evolucionant cap a sistemes productius més centrats en les preferències dels consumidors. En funció d’aquestes preferències les empreses decideixen quins productes o serveis llançar al mercat.

Les empreses compten amb un departament de màrqueting, que s’encarrega de:  la promoció de productes i serveis, triar els canals de distribució, fixar  preus i gestionar la cartera productes.

Les decisions, que són fonamentals per al funcionament òptim de l’empresa,  s’han de prendre de manera estratègica, basada en estudis de mercat i sistemes d’informació dels que disposa l’empresa.

L’evolució constant de les noves tecnologies de la comunicació fan imprescindible el seu coneixement i ús, per a aprofitar de manera eficient les accions publicitàries i promocionals dutes a terme per les empreses. Tenim moltes eines i  cada dia sorgeixen de noves, hem d’estar preparats i en constant formació per tal d’aprofitar-les.

Hem de tenir la capacitat d’adaptació a les noves oportunitats, gestionar el coneixement per tal de fixar els objectius comercials i treballar en equip per aconseguir, amb la col·laboració de tots els departaments de l’empresa, assolir els objectius.

Aquest títol aborda la formació en màrqueting, la recerca comercial, la publicitat i el màqueting digital, d’una forma pràctica i simulant l’entorn real de treball. Es completa amb formació en vendes, relacions públiques, organització d’esdeveniments i  gestió d’empreses.

 

CFGS Màrqueting i Publicitat - 2021

Centre de preferències de privadesa

Necessary

S'usen per saber si ja vas acceptar les nostres polítiques, si ja estàs subscrit a la nostra newsletter, per reconèixer l'estat de la teva sessió si la tinguessis i per servir més ràpids els continguts.

No es captura IP ni tan sols per al servei d'Analytics així que la teva visita és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, mailerlite, gdpr, gawp

Analytics

Fem servir cookies de tercers amb serveis, també garants de la teva privadesa, que analitzen els teus usos de navegació perquè puguem millorar els continguts, si ja estàs subscrit al butlletí i els elements compartits en xarxes socials i el formulari de comentaris.

1P_JAR, APISID, CONSENT, HPSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID