fbpx

La vostra vida escolar fins al moment ha estat aprendre a conèixer i fer coses. Ara esteu a punt d’iniciar una nova etapa, el batxillerat, i us preguntareu I què hi ha de nou en ella? I la resposta és senzilla, aprendre a conèixer i fer coses. Però amb una diferència, aquests dos anys compartirem el saber consolidat, aquell que us obrirà les portes de la vostra educació superior, la universitària o la professional. El que justifica el que hem après fins ara, que ens ajudarà a ser crítics, a usar la raó i a innovar.

El coneixement sobre el qual se sustenta tot allò que estudiarem en un futur preparant-nos per a desenvolupar el nostre propi projecte de vida i a afrontar els reptes que la societat ens imposa. Una magnífica aventura en companyia de les quals, en molts casos, seran amistats per sempre.

Necessitem bons professionals de la biologia, l’enginyeria, la lingüística, la història, de l’administració, de l’educació… I això es comença a aconseguir en batxillerat acompanyats dels millors professors i professores de cadascuna de les matèries. A l’escola Santapau-Pifma portem més de 50 anys en aquesta tasca havent format milers de professionals que van posar la seva confiança a les nostres mans i al costat del seu esforç i voluntat van continuar donant forma al seu projecte personal.

El centre d’uns anys ençà, aposta per l’aprenentatge online. En el curs 2019-2020 iniciàrem el projecte de digitalització de les aules de Batxillerat. Aquest canvi de metodologia ,que hem aplicat a la tasca educativa, permet una relació activa amb els alumnes i la família.

En aquest moment la situació que vivim de confinament, ens ha fet reflexionar i d’una manera accelerada adaptar les nostres programacions als nous esdeveniments. Entenem que aquest canvi en el panorama podem veure’l com una oportunitat d’aprenentatge i millora.

Les noves eines de treball ens permeten ,poder treballar com fem a l’escola , mantenir una relació activa amb els/les alumnes, i un mitjà enriquidor on compartim vivències, coneixement….i a la vegada  fa als alumnes més autònoms i responsables.!!!!

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Batxillerat - 2020