Circular curs 2020-2021

Benvolguts pares:

Com cada curs en aquestes dates, els fem arribar aquesta circular amb  l’objecte d’informar-los sobre l’inici del curs escolar 2020-2021.

a) PRESENTACIÓ

Els alumnes de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà començaran el dia 14 de setembre i els Cicles Formatius de grau superior  el dia 18 de setembre. L’horari serà de 10-12 hores pel que fa als nivells de matí i de 16-18h per als de la tarda.

En començar el curs, es faran els diferents aclariments referent a  la programació general de centre.

b) PROVES EXTRAORDINÀRIES

1r Batxillerat: 3 i 4 de setembre a les 9:00h.

El dia 3 es realitzaran les matèries comunes i el dia 4 les específiques.

Nota : El alumnes que es presenten hauran de lliurar les activitats de recuperació al professor/a corresponent.

c) LLIBRES DE TEXT

  • El 7 de setembre els alumnes de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Mitjà.
  • El 8 de setembre els de Cicle Formatiu de Grau Superior.

 Horari de 10-12h i de 16-18h podreu passar pel centre a abonar l’import restant dels llibres i recollir-los. Els portaran a casa per a la seva revisió, per si hagués algun exemplar defectuós.

Els llibres deteriorats els podran canviar el 10 de setembre de 16-18h.  No s’admetran canvis de llibres per una altra raó que no sigui l’esmentada al punt anterior.

d) INDUMENTÀRIA D’ESPORT

  • Els alumnes del centre de 1r. de Batxillerat hauran d’adquirir el xandall del centre.

A causa de l’emergència sanitària ocasionada per la covid-19 i per a garantir la salut de les persones no es podran provar els xandalls ni s’admetran devolucions. Per aquest motiu adjuntem la Guia de tallesper tal que pugueu prendre les mesures i el dia de recollida de llibres ens indiqueu la talla que voleu.

  •  Els alumnes de CFGM de Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural i CFGS d’Animació Socioesportiva hauran d’adquirir dues samarretes del centre.

e) DOCUMENTACIÓ

Tots els alumnes que s’hagin matriculat a Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior hauran d’entregar la documentació adient  a Secretaria.(solament aquells alumnes que estiguin pendents d’alguna documentació no presentada en el mes de Juliol)

f) Altres aspectes d´interès general

Tots els alumnes que desitgin sol·licitar Beca de caràcter general, en tots els nivells educatius, s’hauran de dirigir a la pàgina web : www.gencat.cat/agaur. Encara no estan penjades les sol·licituds.

       

g) Reunions de pares d´inici de curs:

  • 28/9 Reunió 1er batxillerat a les 18.30h
  • 29/9  Reunió 2on batxillerat a les 18.30h
  • 30/9  Reunió cicles formatius a les 18.30h

 

Nota. Es prega l’assistència de tots els pares. En aquesta reunió d’inici de curs s’exposen molts dels aspectes del projecte educatiu, la programació del curs 2020-2021 i es tractarà un punt important com el Plà d’obertura. Les reunions es realitzaran telemàticament via ZOOM.

 

Sense res més pel moment, rebin una cordial salutació.

 

Bones vacances!!!

                                          

                                  LA DIRECCIÓ