Este sitio web utiliza cookies para recopilar información estadística sobre su navegación, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
SANTAPAU-PIFMA
Carrer d'Alella, 51
08016 BARCELONA
Telèfon: 93 408 01 26 (Secretaria)
Fax: 93 349 90 16

e-mail: a8037346@xtec.cat
Ubicació

"NO SOM UN CENTRE GRAN, PERÒ SOM UN GRAN CENTRE"
ACTUALITAT
COM FUNIONA EL PORT
Els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior van realitzar un recorregut d’una hora pel recinte portuari a bord d’una embarcació tradicional de vela llatina.

Ens va explicar sobre el terreny quines mercaderies es carreguen i es descarreguen a cadascuna de les terminals i quins mètodes se segueixen per fer-ho.

El Port de Barcelona ocupa un vast espai en el si de la ciutat, on té lloc una incessant activitat en evolució constant i dinàmica per adaptar-se a les necessitats comercials i industrials del país.

Totes les activitats que duu a terme només són possibles a través d’un complicat engranatge i en perfecta coordinació entre els diferents operadors de l’entorn portuari que intervenen en el transport de mercaderies, en la logística, en la seguretat i el tràfic marítims.OPEN DAY - 6 de maig
TERMINI PRESENTACIÓ SOL.LICITUDS

- Batxillerat i Cicle Mitjà: 12 al 19 de maig
- Programes de Formació i Inserció (PFI): 19 al 29 de maig
- Cicle Superior: 26 de maig al 3 de juny
- Prova d'Accés (CAS): 6 al 10 de juliol

PRESENTACIÓ
El Centre SANTAPAU-PIFMA, és una institució amb gran tradició i prestigi, tant en el seu entorn inmediat com fora d'ell.

Aquest centre s'identifica com escola plural i de pedagogia activa, oberta a tota aquella persona que accepti el principis bàsics que constitueixen l'ideari del centre.

Al llarg de quaranta-cinc anys, ha establert una línea d'actuació basada en la formació integral de l'alumne/a, adaptant-se perfectament als canvis del sistema educatiu durant aquestes tres dècades, fomentant la responsabilitat personal i una actuació cooperadora.
Ciències i tecnologia
Humanitats i Ciències Socials
Gestió administrativa
Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques
Gestió de Vendes i Espais comercials
Administració i Finances
Educació Infantil
Sistemes de Telecomunicació i Informàtics
Informació
Parts del pla formatiu
Auxiliar d'oficina i serveis administratius generals
Auxiliar de muntatges d'instal·lacions electròniques en edificis
Centre Col.laborador amb el SOC
Número de Cens: 1900